Home Transport WoonbotenMakelaarsChassisGevelbekledingFinanciering Over onsContact
Zoeken

 
Nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in en meld
u aan voor onze nieuwsbrief.

 
 
Inloggen | Registreren
 
U bent hier:   Home   /   Nieuws   /   Rustige recreatiebeurs in Gorinchem   
Share Share Share Share

Rustige recreatiebeurs in Gorinchem

2012-12-03

De recreatiebeurs in Gorinchem werd volgens de standhouders niet erg goed bezocht. Vooral op de eerste dag van de beurs was het erg rustig. Publiekstrekker op de beurs was het nieuwe Midi Chalet. Dit compacte chalet kon op veel media-aandacht rekenen.

De beursorganisatie had de recreatiebeurs samen met een horecabeurs georganiseerd, om zo de hal toch vol te krijgen. Dit zou een soort kruisbestuiving tussen beide beurzen moeten teweegbrengen, maar volgens standhouders kwam dit in de praktijk niet uit de verf. Met name de eerste beursdag bracht niet het gewenste aantal bezoekers. De tweede dag was voor de chaletbouwers die aanwezig waren in Gorinchem een betere dag.

Iemand die die tweede dag veel bezoekers kreeg was Ad Gorisse van Simple Camp, het bedrijf achter het Midi Chalet. "We stonden hier met vier man, maar we konden eigenlijk de toeloop nog steeds niet handelen." Het Midi Chalet stond sowieso in de belangstelling, ook van de pers. Gorinchem was namelijk de primeur voor dit chalet, dat volgens Gorisse "tussen een tent en een luxe chalet in zit."

Het Midi Chalet is een houten chalet van ruim 6 bij bijna 2,5 meter, met daarin de basisbenodigdheden voor een recreatiewoning. Een bed, een kleine eettafel, een keukentje en een stapelbed. Er is ook nog een kleinere uitvoering met maar twee slaapplaatsen. Buiten het chalet op de beurs ligt een grote bak met wc-rollen. Een wikkel om de rollen zegt: 'the only thing you need.' "We hebben een ludieke actie," legt Gorisse uit. "Het enige dat niet in het Midi Chalet zit is het sanitair. Vandaar dat we de wc-rollen uitdelen, dan kunnen mensen gewoon op de camping van het sanitair gebruik maken."

Bekijk het filmpje voor een interview met Ad GorisseChaletje.com
Home
Chaletbouwers
Chaletdealers
Occasions
Kavels
Aanbiedingen
Transport
Woonboten
Makelaars
Gevelbekleding
Financiering
Over ons
Contact
Zoeken
Partners
www.kavels-nederland.nl
www.chalets-stacaravans.com
www.stacaravanstekoop.com
www.woonboot.eu
www.campings-international.com
Social Chaletje.com
Volg Chaletje.com op Facebook Volg Chaletje.com op Twitter Volg Chaletje.com op Hyves