Home Transport WoonbotenMakelaarsChassisGevelbekledingFinanciering Over onsContact
Zoeken

 
Nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in en meld
u aan voor onze nieuwsbrief.

 
 
Inloggen | Registreren
 
U bent hier:   Home   /   Nieuws   /   Recreatiebeurs Hardenberg blijft goed bezocht   
Share Share Share Share

Recreatiebeurs Hardenberg blijft goed bezocht

2013-11-15

Er is geen reden voor zorgen over de chaletbranche op de Recreatiebeurs in Hardenberg. Dat zegt Herma Bork, beursorganisatrice. Op het eerste gezicht leek het chaletplein leger dan voorgaande jaren, maar dat blijkt een facelift in plaats van een sanering. ďWe wilden het weidser opzetten, zoals op een campingveldje,Ē aldus Bork.

De Recreatiebeurs Hardenberg is een goede meetlat voor de rest van het beurzenseizoen. Hier in het oosten van Nederland komen campinghouders en vakmenen elkaar tegen op een beurs die alles heeft wat je op een camping vindt. Op campers, caravans en tenten na dan. Maar de chaletbouwers komen al jaren trouw naar deze beurs. Sinds vorig jaar ook het Franse OíHara. De zaken gaan goed daar, zo werd ons op de stand verzekerd. Simple Camp, die vorig jaar in Gorinchem zijn debuut beleefde, is wat minder enthousiast. ďDie trein met twintig huisjes richting ItaliŽ is er nog niet van gekomen,Ē verwijst de eigenaar naar het interview dat hij vorig jaar met Chaletje.com had.

Herma Bork vind dat er ondanks de wisselende geluiden geen enkele reden is voor zorgen over de chaletbranche. ďWat ik zie bij de chaletbouwers hier, is dat ook zij weer creatieve manieren verzinnen om toch hun bedrijf op gang te houden. Ze hebben nieuwe producten, je hebt bouwbedrijven die de chaletwereld in gaan, je hebt twee Franse bedrijven die hier naartoe komen. Dus er zit een verschuiving in de markt, maar de markt zal niet verdwijnen.ĒChaletje.com
Home
Chaletbouwers
Chaletdealers
Occasions
Kavels
Aanbiedingen
Transport
Woonboten
Makelaars
Gevelbekleding
Financiering
Over ons
Contact
Zoeken
Partners
www.kavels-nederland.nl
www.chalets-stacaravans.com
www.stacaravanstekoop.com
www.woonboot.eu
www.campings-international.com
Social Chaletje.com
Volg Chaletje.com op Facebook Volg Chaletje.com op Twitter Volg Chaletje.com op Hyves