Home Transport WoonbotenMakelaarsChassisGevelbekledingFinanciering Over onsContact
Zoeken

 
Nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in en meld
u aan voor onze nieuwsbrief.

 
 
Inloggen | Registreren
 
U bent hier:   Home   /   Nieuws   /   RSP gaat voor onderhoudsvrij   
Share Share Share Share

RSP gaat voor onderhoudsvrij

2012-06-20 ZEEWOLDE - RSP Hout- & Chaletbouw richt zich volledig op het onderhoudsvrij bouwen van haar chalets. ďWij willen onze klanten graag zo goed mogelijk bedienen, onderhoudsvrij bouwen is ťťn onderdeel daarvan.Ē

Het onderhouden van een vakantiehuisje is voor veel mensen een drukke bezigheid, wat het recreŽren vaak in de weg staat. RSP probeert haar klanten hier in tegemoet te komen. "Dit doen we door onderhoudsvrije materialen te gebruiken in onze chalets."

Voor de gevels gebruikt RSP voornamelijk het onderhoudsvrije materiaal Canexel, Facapanel en SmartSide. "Op deze materialen zit een garantie van 25 jaar." Zowel Canexel, Facapanel als SmartSide worden beschermd tegen invloeden van buitenaf door de ijzersterke toplaag. Sneeuw, regen, hagel, vocht en schimmels maken geen kans.

Standaard worden de Chalets van RSP vervaardigd met kunststofkozijnen. "Kunststof kozijnen zijn goed bestand tegen weersinvloeden en vragen weinig tot geen onderhoud."

Nog een voorbeeld van het onderhoudsvrij bouwen is het gebruik van Fibo Trespo in de badkamers. "Fibo Trespo is de vervanger van het traditionele tegelwerk, waarbij wij 10 jaar garantie geven op dit materiaal." In tegenstelling tot tegels is Fibo Trespo bijzonder onderhoudsvriendelijk. De panelen zijn ongevoelig voor schimmels en makkelijk te reinigen, bovendien zijn de voegen Ėin tegenstelling tot traditioneel tegelwerk- volkomen glad, waardoor er minder snel vuil of schimmel aan hecht.Chaletje.com
Home
Chaletbouwers
Chaletdealers
Occasions
Kavels
Aanbiedingen
Transport
Woonboten
Makelaars
Gevelbekleding
Financiering
Over ons
Contact
Zoeken
Partners
www.kavels-nederland.nl
www.chalets-stacaravans.com
www.stacaravanstekoop.com
www.woonboot.eu
www.campings-international.com
Social Chaletje.com
Volg Chaletje.com op Facebook Volg Chaletje.com op Twitter Volg Chaletje.com op Hyves