Home Transport WoonbotenMakelaarsChassisGevelbekledingFinanciering Over onsContact
Zoeken

 
Nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in en meld
u aan voor onze nieuwsbrief.

 
 
Inloggen | Registreren
 
U bent hier:   Home   /   Nieuws   /   Compacte stofzuiger voor caravan en camper   
Share Share Share Share

Compacte stofzuiger voor caravan en camper

2012-06-12 Beflexx lanceert de eerste ingebouwde stofzuiger die speciaal voor de recreatiemarkt is gemaakt. Een klein ingebouwd kastje met een tot negen meter uitrekbare slang bestrijkt de hele caravan of camper. Ook voor chalets is de stofzuiger geschikt. Door de kleine afmetingen en de grotere kracht moet de BF 1000 het alternatief worden van de gewone stofzuiger.

"Hij is ruimtebesparend, heel compact. En toch is het een krachtige stofzuiger. Wat ook belangrijk is, het stroomverbruik blijft onder de 800 watt, dus in elke caravan, camper of chalet kan het apparaat gebruikt worden zonder dat de stoppen eruit gaan," aldus Joost Krijnen, eigenaar van Beflexx.

Chaletje.com testte de stofzuiger en kwam tot de ontdekking dat het gebruiksgemak opvallend groot is. Eerst moet een plaatje vastgeschroefd worden aan een muur of een schot. Daarna kan het kastje van de stofzuiger daar aan alle zijden aan opgehangen worden.

De slang is op het eerste gezicht te kort. Nauwelijks twee meter. De slang is echter uitrekbaar tot negen meter. Ruim voldoende voor vrijwel alle caravans, campers of chalets. Ondanks de compactheid van het kastje gaat dankzij een aantal technische aanpassingen volgens Beflexx de stofzuigerzak even lang mee als bij een gewone stofzuiger.

Niet slepen
Krijnen: "Het grootste voordeel is dat je de stofzuiger niet achter je aan hoeft te slepen. Een stofzuiger zet je ook niet zomaar weg, maar zo'n klein model kun je heel makkelijk in een hoekje van een kast monteren."

"Een ander voordeel is het ontbreken van geur. Met een gewone stofzuiger blaas je fijnstof dezelfde ruimte in als waar je zuigt. Bij deze stofzuiger is dat niet zo erg. Het kastje staat namelijk goed weggestopt. Je ruikt dus niet die typische stofzuiggeur."

Beflexx richt zich met de stofzuiger zowel op particulieren als op fabrikanten. Krijnen: "We zijn in gesprek met bouwers van recreatiemiddelen om de stofzuiger standaard ingebouwd mee te leveren. Wie de stofzuiger nu al wil hebben, kan terecht bij onze webshop."Chaletje.com
Home
Chaletbouwers
Chaletdealers
Occasions
Kavels
Aanbiedingen
Transport
Woonboten
Makelaars
Gevelbekleding
Financiering
Over ons
Contact
Zoeken
Partners
www.kavels-nederland.nl
www.chalets-stacaravans.com
www.stacaravanstekoop.com
www.woonboot.eu
www.campings-international.com
Social Chaletje.com
Volg Chaletje.com op Facebook Volg Chaletje.com op Twitter Volg Chaletje.com op Hyves